Seizoen 8 van misdaadserie Beck vanaf zaterdag te zien op NPO 3

Seizoen 8 van misdaadserie Beck vanaf zaterdag te zien op NPO 3
Elke week met dubbele afleveringen

Kijktip :

NPO 3 zendt vanaf zaterdag 6 maart het achtste seizoen van de Zweedse misdaad-/dramaserie Beck uit. Wekelijks zijn er dubbele afleveringen van de serie over inspecteur Martin Beck, werkzaam bij de Zweedse moordbrigade, te zien.

Beck gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verlaten plek
Beck heeft zich in de voorgaande zeven seizoenen al geprofileerd als een intelligente speurder die ongeëvenaard is in het maken van analyses en het afnemen van verhoren. Die talenten zal hij ook in het nieuwe seizoen weer nodig hebben: in de eerste aflevering wordt op een verlaten plek het lichaam van de zeventienjarige Sandor Mokhtar gevonden.

Spanningen
Beck komt samen met zijn team in actie en het onderzoek leidt ze naar een narcotica-netwerk. Vanaf dat punt wordt het echter lastiger om de zaak op te lossen: er is al maanden een undercoveroperatie in het netwerk bezig en die kunnen ze niet verstoren. Beck en zijn mensen moeten uiterst behoedzaam te werk gaan en dat leidt tot de nodige spanningen.

Het achtste seizoen van Beck is vanaf zaterdag 6 maart wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Beck terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV