Ontknoping Wie is de Mol? zaterdag op NPO 1: is het Renée of Rocky?

Ontknoping Wie is de Mol? zaterdag op NPO 1: is het Renée of Rocky?
Eindelijk het antwoord op die ene vraag

Kijktip :

Na de spannende finale-aflevering van afgelopen zaterdag (27 februari) volgt op zaterdag 6 maart eindelijk het antwoord op die ene vraag: wie is de Mol? In de ontknoping van Wie is de Mol? onthullen Renée en Rocky eindelijk hun ware identiteit.

Wie is de Mol? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Charlotte Nijs
De finale werd gestreden tussen drie vrouwen: actrice Renée Fokker, voetbalster Rocky Hehakaija en parlementair verslaggever Charlotte Nijs. Nog één keer mochten de kandidaten proberen geld in de pot te brengen en mocht de Mol saboteren, maar daarna werd afscheid genomen van de verliezend finalist. Dat bleek Charlotte te zijn: zij kreeg een rood scherm.

Lees verder onder de video's.

Zonder publiek
Nu zijn er nog maar twee mogelijke Mollen over: Renée en Rocky. Ze zeggen elkaar te verdenken, maar ondertussen speelde één van hen de afgelopen weken een dubbelrol. In de spannende ontknoping mag diegene eindelijk haar ware identiteit onthullen en de gevleugelde woorden "ik ben de Mol" uitspreken. Dat gebeurt, vanwege het coronavirus, zonder publiek.

De ontknoping van Wie is de Mol? is op zaterdag 6 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontknoping Wie is de Mol? zaterdag op NPO 1: is het Renée of Rocky? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier