Donderdag in De Vooravond: Jeangu Macrooy met nieuw nummer Eurovisie Songfestival

Donderdag in De Vooravond: Jeangu Macrooy met nieuw nummer Eurovisie Songfestival
De gasten van donderdag 4 maart

Kijktip :

Het Eurovisie Songfestival moest vorig jaar helaas grotendeels geannuleerd worden. Maar niet getreurd, want Jeangu Macrooy zal vanavond zijn nieuwe nummer presenteren waar hij hopelijk de winst dit jaar mee gaat pakken. De volgende gasten zijn vanavond ook bij De Vooravond.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 4 maart

  • Vanavond presenteert Jeangu Macrooy het gloednieuwe lied waarmee hij ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival! Voor de primeur schakelen we live naar Hilversum, waar ook Emma Wortelboer is, om direct na de presentatie Jeangu als eerste te interviewen en ook Cornald Maas om z'n mening te vragen.
  • We bespreken het lied aan tafel met Songfestival-fanaat Dwight Dissels en oud-deelnemers Gordon en OG3NE.
  • In onze reeks lijsttrekkersgesprekken neemt demissionair premier Mark Rutte plaats aan tafel. We blikken vooruit op de verkiezingen, maar kijken ook terug op de afgelopen 10 jaar.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Jeangu Macrooy met nieuw nummer Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier