Cabaretvoorstelling Troosten van Jochen Otten zaterdag te zien op SBS6

Cabaretvoorstelling Troosten van Jochen Otten zaterdag te zien op SBS6
Laatste show op SBS6

Kijktip :

Sinds begin dit jaar is er elke zaterdag een cabaretvoorstelling te zien op SBS6, maar daar komt op zaterdag 6 maart een einde aan met de show Troosten van Jochen Otten. Hij vormt het slotstuk van de cabaretavonden.

Troosten van Jochen Otten gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Televisie
Voor veel mensen zal Jochen Otten een bekend gezicht zijn, maar dat komt wellicht niet direct door zijn cabaretvoorstellingen. Hij is namelijk ook te zien in het succesvolle sketchprogramma Sluipschutters, waarin hij samen met onder anderen Leo Alkemade en Ronald Goedemondt grappige scènes opvoert. Otten toert echter ook al een aantal jaar door de theaters.

Emotie
In de voorstelling Troosten snijdt hij vooral het onderwerp emotie aan. Otten vindt zichzelf vooral emotionel onbereikbaar naar zijn gezin toe. Door de vele vlijmscherpe grappen wordt Troosten echter niet alleen een emotionele voorstelling, het is ook een hilarische show. Het familieleven, ziektes en actuele zaken - er komt van alles aan bod.

De voorstelling Troosten van Jochen Otten is op zaterdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Troosten van Jochen Otten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Troosten van Jochen Otten zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier