Donderdag in Op1: André Hazes over eerste concert met 1300 fans na coronastop

Donderdag in Op1: André Hazes over eerste concert met 1300 fans na coronastop
Dit zijn de gasten van donderdag 4 maart

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 4 maart 2021

  • Complotdenkers zijn mensen die nadenken en zelf onderzoek doen en niet alles klakkeloos van anderen aannemen. Steeds meer mensen doen zelf research en korpschef Frank Paauw en hoogleraar politicologie Sarah de Lange maken zich daar ernstige zorgen over en zijn te gast.

  • André Hazes mag ein-de-lijk weer optreden. Aanstaande zondag staat hij voor 1300 fans in de Ziggo Dome, waar een van de eerste Fieldlab muziekevenementen wordt georganiseerd. Vanavond vertelt hij erover bij Op1.

  • In het leven van culinair historicus Charlotte Kleyn draait alles om eten. In haar laatste boek ‘TREK’ volgt ze de geschiedenis van ons eten, van picknickende pelgrims tot de businessclass van de KLM. Vanavond bij Op1 vertelt ze er over samen met Eppo van Nispen tot Sevenaer die zijn archief is ingedoken op zoek naar de mooiste culinair historische beelden.

  • Het bedrijfsleven staat zwaar onder druk en dan wordt het in bijna alle verkiezingsprogramma’s ook nog eens extra belast. Om extra uitgaven te compenseren willen partijen namelijk dat bedrijven een groter deel van de winst gaan afstaan. Onbegrijpelijk vinden MKB-voorzitter Jacco Vonhof en WestCord Hotel eigenaresse Jennifer Westers. Vanavond bij Op1 vertellen ze waarom ze vrezen voor de gevolgen.

  • Vorig jaar zijn wéér meer drugslabs opgerold, maar in de campagne gaat het nauwelijks over onze veiligheid – zo klinkt het. CDA-leider Wopke Hoekstra heeft een plan en wil drugscriminelen harder aanpakken. Vanavond bij Op1 vertelt hij hier meer over.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: André Hazes over eerste concert met 1300 fans na coronastop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier