Donderdag in Jinek: Komt er wel of geen vaccinatiebewijs?

Donderdag in Jinek: Komt er wel of geen vaccinatiebewijs?
Dit zijn de gasten van donderdag 4 maart

Kijktip :

Er is veel politieke weerstand tegen het vaccinatiebewijs. Hiermee zouden mensen die gevaccineerd zijn, meer vrijheid krijgen. Hoe haalbaar is dit plan en wat betekent het voor de vaccinatiebereidheid? Eva Jinek praat erover met Gert Jan Segers van de ChristenUnie en Rob Jetten van D66. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van donderdag 4 maart

  • Prins Harry en Meghan Markle staan weer in de schijnwerpers, want er is weer ophef rond het stel. Volgens de Britse krant The Times heeft een oud-medewerker een klacht tegen Meghan Markle ingediend. Markle zou haar personeel pesten en treiteren. Zelfs zo erg dat ze twee persoonlijke assistenten uit het huishouden zou hebben verdreven. Buckingham Palace begint een onderzoek. Hierover praten we verder met oud-correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef.

  • Eurocommissaris Frans Timmermans is door Natuurmonumenten verkozen tot Groenste Politicus van 2020. Hij krijgt de titel vanwege zijn inzet om Europa op een groene koers te krijgen. Wat betekent dit voor Nederland? Vanavond praten we erover met Frans Timmermans.

  • Jeangu Macrooy laat donderdag 4 maart voor het eerst het nummer horen waarmee hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.Gerard Joling, Evi Hanssen en Buddy Vedder bespreken Jeangu's inzending en zijn concurrenten.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Komt er wel of geen vaccinatiebewijs? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier