Marco Borsato geeft exclusief interview in speciale aflevering Linda's Wintermaand

Marco Borsato geeft exclusief interview in speciale aflevering Linda's Wintermaand
Zaterdag 13 maart op SBS6

Nieuws :

Marco Borsato verdween de afgelopen periode volledig van de radar vanwege de scheiding van zijn grote liefde Leontine en een burn-out. Nu is de zanger echter terug: op dinsdag 9 maart verschijnt zijn nieuwe nummer en op zaterdag 13 maart is hij op SBS6 te zien met een exclusief interview in een speciale aflevering van Linda's Wintermaand.

Linda's Wintermaand met Marco Borsato gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zware periode
Borsato is de succesvolste zanger uit de Nederlandse popgeschiedenis, met krakers als 'Dromen zijn bedrog', 'Margherita' en 'Rood' achter zijn naam - maar de lijst is bijna eindeloos. Na alle successen brak een jaar geleden plotseling een loodzware periode aan. Hij scheidde van Leontine en kampte vervolgens met een burn-out. Dat had een groot effect op zijn leven, maar Borsato blikt met Linda de Mol ook weer vooruit op de toekomst.

Lees verder onder de video's.

Beelden en muziek
Deze speciale aflevering van Linda's Wintermaand is opgenomen op een bijzondere locatie: in de A'DAM Toren in Amsterdam-Noord. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht over de hoofdstad, maar toch is de sfeer vertrouwd. In haar kenmerkende open sfeer voert De Mol een intiem gesprek met Borsato. Aan de hand van beelden en muziek nemen ze de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door.

De speciale uitzending van Linda's Wintermaand met Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato geeft exclusief interview in speciale aflevering Linda's Wintermaand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV