Nieuwe thrillerserie Agent Hamilton vanaf zaterdag te zien op Canvas

Nieuwe thrillerserie Agent Hamilton vanaf zaterdag te zien op Canvas
Navy SEAL keert terug naar Stockholm

Kijktip :

De nieuwe Zweedse thrillerserie Agent Hamilton is vanaf zaterdag 6 maart te zien op de Vlaamse zender Canvas. Elke week kunnen we genieten van dubbele afleveringen van deze serie over de voormalige Navy SEAL Carl Hamilton.

Dubbelagent
Hamilton vertrok naar de Verenigde Staten voor een training bij de Navy SEALs, een speciale eenheid binnen de Amerikaanse marine. Nu keert hij als dubbelagent terug naar de Zweedse hoofdstad Stockholm. Nog altijd is Carl Hamilton in dienst bij de Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA), en hij is op pad gestuurd met een geheime missie.

Bomaanslagen
Agent Hamilton maakt jacht op een terroristische organisatie die Zweden teistert met meerdere bomaanslagen en cyberaanvallen. Als Hamilton eenmaal in Stockholm is gearriveerd, stuit hij onverwacht op een oude bekende. Een voormalige werkgever benadert hem en al snel raakt Hamilton verstrikt in zijn leven als dubbelagent.

De thrillerserie Agent Hamilton is vanaf zaterdag 6 maart wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV