Vanavond op tv: start liveshows The Voice of Holland, Red Light aflevering 3

Vanavond op tv: start liveshows The Voice of Holland, Red Light aflevering 3
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 5 maart

Kijktip :

Vanavond gaan de liveshows van The Voice of Holland van start op RTL 4. De beste talenten zijn overgebleven en strijden voor een plek in de volgende aflevering. Verder onder meer de derde aflevering van Red Light. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 5 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Cheetah Family & Me

NPO 2
19:45 uur

Vanavond is het eerste deel van de tweedelige natuurdocumentaire Cheetah Family & Me te zien op NPO 2. De cheeta is het snelste landroofdier op aarde, maar in deze adembenemende documentaire laat natuurfilmer Gordon Buchanan een kwetsbaardere kant zien van deze ontzagwekkende katachtige. Zijn aanpak is uniek te noemen: hij volgt de Zuid-Afrikaanse cheetafamilies te voet.


The Voice of Holland: start liveshows

RTL 4
20:00 uur

In aanloop naar de finale op 26 maart beginnen vanavond de liveshows van The Voice of Holland. Alle coaches hebben nog twee talenten in de race. Na het blind scouten en vervolgens het begeleiden en de afvalrace in de Battles en Knock-outs hebben alle juryleden nog twee potentiële winnaars over. Het is nu ook aan de kijker thuis om te bepalen wie doorgaan naar de volgende ronde.


Finale: De Alleskunner

SBS 6
20:30 uur

De laatste tien kandidaten strijden in de finale van De Alleskunner om de winst. Elk spel valt er weer iemand af tot het finalespel met de laatste twee. Daarna is De Alleskunner bekend. De winst is al bijna in het zicht; er zijn nog maar tien kandidaten over. Zij moeten geblinddoekt negentig meter afmeten, spelen minigolf, moeten foutloos Vader Jacob spelen en zetten onder tijdsdruk een knikkerbaan in elkaar.


Misdaadfilm: Mystic River

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond het geweldige misdaaddrama Mystic River te zien. Na een traumatische gebeurtenis is de vriendschap tussen drie jeugdvrienden verbroken. 25 jaar later worden ze weer met elkaar geconfronteerd. Sean, Jimmy en Dave moeten het verleden onder ogen zien als Jimmy's dochter Katie wordt vermoord en Dave als hoofdverdachte wordt gezien. Sean, die rechercheur is geworden, onderzoekt de moord en wordt geconfronteerd met demonen uit het verleden en heden naarmate er meer wordt ontdekt over de moord op Katie.


Terug: Outback Opal Hunters

Discovery
20:30 uur

In een nieuw seizoen gaan de Outback Opal Hunters weer op zoek naar de kleurrijke en zeer waardevolle edelsteen opaal. Opaal is wel 500 keer meer waard dan goud - en dat heeft een reden: het is bijna onvindbaar en moeilijk uit de grond te krijgen. In de uitgestrekte Outback van Australië is het zoeken naar opaal als naar een speld in een hooiberg. Maar je hebt ook maar weinig nodig om rijk te worden.


Red Light: langzaam meer duidelijk

NPO 1
21:25 uur

In de derde aflevering van Red Light krijgen de drie vrouwelijke hoofdrolspelers steeds meer problemen, maar wordt ook langzaam meer duidelijk. Sylvia wordt door de politie geconfronteerd met pijnlijke informatie. Ingmar zint op wraak na de verdwijning van Imana. Evi gaat bij Sam logeren, omdat Gust haar het huis uit heeft gezet. Esther ontdekt meer over de verhouding tussen Veronique en Eric en hoort ook dat haar vader belangrijke informatie achterhield.


Finale: IJsmeesters: een koud kunstje

SBS 6
21:30 uur

In de finale van IJsmeesters: een koud kunstje krijgen de drie finalisten van bekende astronaut en gastjurylid Andre Kuipers de opdracht om een groot ijssculptuur te maken met als thema 'Into the Future'. Als eerste zullen de drie ijskunstenaars hun idee aan de jury moeten presenteren en vervolgens krijgen zij 22 uur de tijd om dit ijskunstwerk te maken in het speciaal daarvoor gekoelde ijsatelier.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV