Hartverwarmende comedy Juno zie je donderdag 26 augustus op Net5

Hartverwarmende comedy Juno zie je donderdag 26 augustus op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Hollywoodster Ellen Page kwam in december 2020 uit de kast als transgender en gaat sindsdien door het leven als Elliot Page, maar in de jaren daarvoor gaf ze gestalte aan diverse prachtige vrouwenrollen. Haar beste vertolking stamt uit 2007, toen ze een Oscarnominatie kreeg voor haar rol in Juno. Deze hartverwarmende comedy is donderdag te zien op Net5 en je kunt Juno streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Terwijl de meeste meiden zich bezighouden met winkelen en Facebook, heeft de welbespraakte Juno MacGuff zo haar eigen problemen. Na een onschuldige vrijpartij met de sullige klasgenoot Bleeker blijkt ze namelijk zwanger te zijn. Geen reden tot paniek. Gesteund door haar vader, stiefmoeder en vriendin Leah gaat Juno op zoek naar geschikte adoptieouders voor haar baby. De keuze valt op Mark en Vanessa. Als draagmoeder wil Juno eens goed kennismaken met dit welgestelde koppel. Vanessa wil dolgraag een kind, maar wat vindt Mark er eigenlijk van?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Wat was Juno een frisse film in 2007 - en nog steeds. Temidden van alle dertien-in-een-dozijn comedy's en coming-of-age drama's was deze geweldige productie een juweeltje. De credits gaan vooral naar het geweldige, Oscarwinnende script van Diablo Cody, de fantastische rol van (toen nog) Ellen Page en de sensitieve regie van Jason Reitman. Juno is een heerlijk eigenzinnig filmpje, met een opstandige toon, aandacht voor de niet-alledaagse figuren en fantastische bijrolspelers in kleine rollen - zoals Allison Janney en J.K. Simmons.

Cast
Naast Ellen Page (Inception) en Michael Cera (Superbad) zijn ook Jennifer Garner (Dallas Buyers Club) en Jason Bateman (Ozark) te zien in Juno. Deze film is geregisseerd door Jason Reitman (Up in the Air).

Juno (2007) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op donderdag 26 augustus om 22.20 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama. Speelduur: 96 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV