Nieuw seizoen Wie van de 3 gaat zondag van start op SBS6

Nieuw seizoen Wie van de 3 gaat zondag van start op SBS6
Wendy van Dijk is terug met hilarische spelshow

Kijktip :

De terugkeer van de spelshow Wie van de 3 bleek vorig jaar een doorslaand succes op SBS6, met structureel boven de miljoen kijkers. Vanaf zondag 7 maart is het programma weer terug met een nieuw seizoen, uiteraard onder leiding van Wendy van Dijk.

Wie van de 3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Panel
Ook in dit nieuwe seizoen fungeert het vierkoppige panel weer als ware detectives in hun jacht op de kandidaat met het bijzondere beroep of de opmerkelijke panel. Net als in de vorige reeks bestaat het panel uit Najib Amhali, Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Martien Meiland. Aan hen de vraag om de persoon die de waarheid vertelt eruit te pikken.

Lees verder onder de video's.

Verkeerde been
Dat is nog niet zo eenvoudig, want ze krijgen telkens drie verschillende mensen voor hun neus, die allemaal beweren een beroep of hobby uit te oefenen. Twee van hen zuigen het verhaal echter uit hun duim. Ze doen er alles aan om het panel op het verkeerde been te zetten, maar de vier BN'ers proberen met gerichte vragen toch de juiste kandidaat te ontmaskeren.

Het nieuwe seizoen van Wie van de 3 is vanaf zondag 7 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie van de 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Wie van de 3 gaat zondag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier