Nieuw programma Eus' Boekenclub vanaf maandag te zien op NPO 2

Nieuw programma Eus' Boekenclub vanaf maandag te zien op NPO 2
Özcan Akyol in gesprek met Nederlandse schrijvers

Kijktip :

Özcan Akyol debuteert op maandag 8 maart met zijn nieuwe boekenprogramma op NPO 2. In Eus' Boekenclub ontvangt de schrijver en columnist elke werkdag Nederlandse schrijvers, die komen vertellen over hun nieuwste boek. Samen met een leesclub stelt Akyol vragen over het boek aan de schrijver.

Eus' Boekenclub gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Leesclub
De leesclub bestaat uit bekende gezichten uit de cultuur, media en sport. Dat varieert van rapper Willie Wartaal tot Maarten van Rossem en van voetballer Bart Vriends tot cabaretière en zangeres Karin Bloemen. Zij hebben het boek aandachtig gelezen en willen hierover het een en ander weten van de auteur. Het programma vindt plaats in een nachtclubachtige setting.

Huisband
Die setting wordt gecompleteerd door een huisband, onder leiding van Lakshmi. In de eerste aflevering is Peter Buwalda te gast. Hij gaat in debat over culturele toe-eigening in de literatuur. Daarnaast is er elke dag een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie, een polemiek over een literair thema én een poëzievoordracht van dichters als Ellen Deckwitz en Bart Moeyaert.

Het nieuwe programma Eus' Boekenclub is van maandag 8 tot en met vrijdag 12 maart elke dag rond 19.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Eus' Boekenclub terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Eus' Boekenclub vanaf maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV