Nieuw seizoen My 600-lb Life gaat maandag van start op TLC

Nieuw seizoen My 600-lb Life gaat maandag van start op TLC
Mensen strijden tegen extreem overgewicht

Kijktip :

Vanaf maandag 8 maart is het nieuwe seizoen van My 600-lb Life te zien op TLC. In deze reeks maken we weer kennis met een aantal Amerikanen die de strijd aan willen binden met hun extreme overgewicht: ze wegen bijna driehonderd kilo.

Amper lopen
Door hun enorme overgewicht is het sociale leven van de deelnemers aan My 600-lb Life verwaarloosbaar. Ze kunnen amper lopen en komen daardoor bijna nooit buiten, waardoor ze volledig geïsoleerd geraakt zijn. De mensen doen nog één laatste poging om hun leven te redden. Daarvoor hebben ze hun hoop gevestigd op dokter Nowzaradan.

Maagomleiding
Hij kan met een maagomleiding de fysieke noodzaak van veel te veel eten wegnemen. We beginnen het nieuwe seizoen met Krystal. Zij begon na jaren van misbruik veel te eten. Dat was in eerste instantie een middel tot bescherming, maar haar pathologische eetstoornis dreigt nu haar leven te vernietigen als ze geen hulp krijgt.

Het nieuwe seizoen van My 600-lb Life is vanaf maandag 8 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen My 600-lb Life gaat maandag van start op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier