Het nieuwe seizoen van Ik geloof in mij begint maandag 8 maart op SBS6

Het nieuwe seizoen van Ik geloof in mij begint maandag 8 maart op SBS6
Cultprogramma is terug op tv

Kijktip :

Het realityprogramma Ik geloof in mij groeide vorig jaar binnen no-time uit tot een enorme culthit, vooral dankzij "de Nederlandse Engelbert Humperdinck" René le Blanc. Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 8 maart te zien en krijgt een prominentere plaats in de programmering van SBS6: pal na kijkcijferkanon Chateau Meiland.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rasartiesten
Ook in het nieuwe seizoen kijken we weer mee over de schouder van diverse ambitieuze rasartiesten, die definitief willen doorbreken in Nederland. Naast Le Blanc zijn dat Rutger van Barneveld, Dario, Gio, Johan Kettenburg, Wally McKey en Dave van Well. Ze hebben allemaal één ding gemeen: een onstuitbaar zelfvertrouwen. Hun doorbraak komt steeds dichterbij, want in het nieuwe seizoen zien we onder meer een optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Lees verder onder de video's.

Bekende Nederlander
Het concert in één van de grootste poptempels van ons land heeft nogal wat voeten in de aarde, want alle zangers willen het tot in de puntjes voorbereiden. Dit gaat niet zonder slag of stoot: er is wat gesteggel met de organisatie, en hoeveel liedjes mogen ze eigenlijk per persoon zingen? René le Blanc is in ieder geval uitgegroeid tot een BN'er. Hoe gaat hij om met alle aandacht in de bladen en op tv? Dario hoopt ook op meer media-aandacht en Rutger van Barneveld heeft zijn felbegeerde platencontract binnen - maar zijn relatie loopt niet op rolletjes.

Het nieuwe seizoen van Ik geloof in mij is vanaf maandag 8 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het nieuwe seizoen van Ik geloof in mij begint maandag 8 maart op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier