Jinek & RTL Nieuws: De strijd om de kiezer vanaf maandag te zien op RTL 4

Jinek & RTL Nieuws: De strijd om de kiezer vanaf maandag te zien op RTL 4
Gezamenlijke talkshow richting verkiezingen

Kijktip :

De Tweede Kamerverkiezingen komen steeds dichterbij. Op woensdag 17 maart mogen we naar de stembus en in de aanloop naar die datum presenteert Eva Jinek een nieuwe talkshow. Voor Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer werkt ze samen met de redactie van RTL Nieuws.

Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Lijsttrekkers
Van maandag 8 tot en met donderdag 18 maart is deze anderhalf uur durende talkshow elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Eva Jinek ontvangt alle belangrijke lijsttrekkers en politici voor gesprekken. Ook de politiek verslaggevers van RTL Nieuws (Floor Bremer, Fons Lambie, Frits Wester en Marieke van de Zilver) en de vaste politiek commentatoren van Jinek komen regelmatig langs. Samen bespreken ze alle ins en outs van de verkiezingen.

Lees verder onder de video's.

Het land in
Er zijn ook bijdragen van RTL Nieuws-presentatoren Pepijn Crone en Antoin Peeters. Zij wisselen elkaar af als duiders van alle cijfers en feiten en ze bespreken de onderzoeken en peilingen die worden gehouden onder de kiezers. Uiteraard is Jaïr Ferwerda ook van de partij met het laatste campagnieuws op locatie en gaan RTL Nieuws-verslaggevers Robin van Hijfte en Sander Paulus het land in voor gesprekken met de kijker. Elke uitzending wordt afgesloten met cabaret.

Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer is vanaf maandag 8 maart elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek & RTL Nieuws: De strijd om de kiezer vanaf maandag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier