Achtervolging op hoge snelheid in eerste clip Black Panther

Achtervolging op hoge snelheid in eerste clip Black Panther
Broer en zus komen in actie

Video :

Met nog drie weken te gaan tot de release, begint de marketingmachine van Marvels nieuwste superheldenfilm Black Panther op volle toeren te draaien. Ellen DeGeneres kreeg maandag de eer om in haar talkshow de eerste clip van de film te vertonen. In de video test koning T'Challa (Chadwick Boseman) zijn nieuwe superheldenpak terwijl zijn zusje Shuri (Letitia Wright) de auto onder controle houdt.

Black Panther vertelt het verhaal van T'Challa, koning van de hypermoderne, verborgen Afrikaanse natie Wakanda. Hij moet na de dood van zijn vader de troon opvolgen. Maar er is ook een andere kandidaat die T'Challa van zijn troon wil stoten: Erik Killmonger (Michael B. Jordan).

T'Challas zus Shuri is hoofd van de gadgetsafdeling van Wakanda en voorziet haar broer van de allernieuwste technische snufjes. In de clip is te zien hoe broer en zus proberen om een stel slechteriken te slim af te zijn.

Black Panther heeft een flinke cast met veel bekende namen, waaronder Andy Serkis (Star Wars: The Last Jedi), Danai Gurira (The Walking Dead), Daniel Kaluuya (Get Out), Martin Freeman (Sherlock) en Forest Whitaker (Rogue One: A Star Wars Story).

De film maakt deel uit van de Marvel Cinematic Universe; één groot verhaal verspreid over meerdere films, zoals de Avengers-reeks en de Iron Man-films. T'Challa dook voor het eerst op in Captain America: Civil War. Black Panther is echter een solofilm die zich helemaal focust op hem.

:article:img

Black Panther draait vanaf 14 februari in de bioscoop.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV