Vrijdag in De Vooravond: Boekenbal-special met o.a. Adriaan van Dis en Arjen Lubach

Vrijdag in De Vooravond: Boekenbal-special met o.a. Adriaan van Dis en Arjen Lubach
De gasten van vrijdag 5 maart

Kijktip :

De uitzending van vrijdag 5 maart van De Vooravond is anders dan alle andere. Dit keer presenteren Fidan Ekiz en Renze Klamer hun talkshow vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam om het Boekenbal en de Boekenweek luister bij te zetten.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 5 maart

  • Babs Gons draagt haar Boekenweekgedicht voor en Fidan en Renze praten met Adriaan van Dis, Sofie Lakmaker en Arjen Lubach over hun liefde voor het boek.
  • Ook te gast zijn schrijvers Splinter Chabot, Raoul de Jong en Griet op de Beeck. Zij vertellen over de kracht van literatuur.
  • Daarnaast zijn de auteurs van het Boekenweekgeschenk en het Boekenweekessay van 2021, Hanna Bervoets en Roxane van Iperen, van de partij.
  • Ook muziek mag in deze uitzending niet ontbreken.Spinvis en Leona Philippo verzorgen optredens vanuit de Grote Zaal van de Stadsschouwburg.
  • En vaste Boekengast Ronit Palache gidst je samen met Bart Chabot en Ellen Deckwitz door de Stadsschouwburg en laat de geheime plekken van het Boekenbal zien.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Boekenbal-special met o.a. Adriaan van Dis en Arjen Lubach of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier