Nieuw op Videoland: The Blacklist en meer kijktips

Nieuw op Videoland: The Blacklist en meer kijktips
Kijktips voor 6 t/m 13 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Videoland in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Next E-Talent: Team Gullit, S1 (nu te zien)

Videoland

Dé allereerste talentenjacht voor E-sporters, waarin grootste FIFA-talenten in een bikkelharde afvalrace op jacht gaan naar die ene felbegeerde plek in Team Gullit, het esports team van oud-voetballer en FIFA-legende Ruud Gullit. Deze talenten ademen FIFA en worden tijdens de talentenjacht getest op alle skills die nodig zijn om professioneel E-sporter te worden. Bekijk hier waar je vanaf 2 maart The Next E-Talent: Team Gullit kunt streamen.

Bridget Jones's Baby (vanaf zondag)

Videoland

Bridget Jones besluit met een dagboek te starten. Ze heeft het niet makkelijk kiezen tussen Daniel Cleaver, een onvervalste seksgod, of de gereserveerde maar attente en gevoelige Mark Darcy. Lees hier waar je Bridget Jones's Baby kunt kijken.

Vanaf 6 maart zijn ook Bridget Jones's Diary (2001) en Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) te zien op Videoland.

The Blacklist, S8 (vanaf zaterdag)

Videoland

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. In seizoen 8 lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth hoog op en zal het dynamische duo lijnrecht tegenover elkaar staan. Bekijk hier waar je vanaf 13 maart The Blacklist seizoen 8 kunt streamen.

Verder op Videoland

  • 13 Going on 30 (7 maart)
  • Keepers (8 maart)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: The Blacklist en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV