Zondag in Op1: Wopke Hoekstra over de verkiezingen

Zondag in Op1: Wopke Hoekstra over de verkiezingen
De gasten van zondag 7 maart

Kijktip :

Wopke Hoekstra is vanavond te gast bij Op1 in het kader van de verkiezingen. Op1 heeft elke avond een lijsttrekker te gast. Hoe gaat Hoekstra het tij keren voor het CDA? Hoe gaat hij zich onderscheiden van Mark Rutte? Hieronder zie je de andere gasten van Op1 van vanavond.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 7 maart

  • IT-miljardair Steven Schuurman maakte afgelopen week 1,35 miljoen euro over aan D66 en de Partij voor de Dieren. Waarom deed hij dat? Schuurman is te gast om zijn keuze toe te lichten.
  • Özcan Akyol komt met een nieuw programma: Eus’ Boekenclub. In het programma viert Eus samen met verschillende gasten de liefde voor het lezen. Eén van de gasten die langskomt is presentatrice Celine Huijsmans en samen zijn ze te gast bij Op1.
  • Prins Harry en Megan Markle en het Britse koningshuis zijn in een heftige mediastrijd verwikkeld. Het voormalig koninklijk paar en de koninklijke familie zijn al tijden openlijk aan het ruziën en vannacht 02:00 Nederlandse tijd wordt het interview uitgezonden dat de twee gaven aan Oprah Winfrey. Deskundige Lia van Bekhoven blikt vooruit op dit interview.
  • Over anderhalve week zijn de Tweede Kamerverkiezingen. CDA-leider Wopke Hoekstra zet de eindsprint in. Hoe wil hij Rutte gaan verslaan?

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 7 maart in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Wopke Hoekstra over de verkiezingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier