Recensie: Moxie is prima romantische film die echte problemen aansnijdt

Recensie: Moxie is prima romantische film die echte problemen aansnijdt
Middelbare school blijkt bolwerk van seks en liefde

Film :

Vanaf 3 maart staat Moxie op Netflix. High school-komedies van romantische elementen zijn over het algemeen wel succesvol. Is deze film ook aan te zien? Lees hier de recensie van Moxie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Medestudenten
Vivian (Hadley Robinson), een verlegen 16-jarige, heeft er altijd de voorkeur aan gegeven haar hoofd gebogen te houden. Maar wanneer de komst van een nieuwe student haar dwingt om het ongecontroleerde gedrag van haar medestudenten te onderzoeken, beseft Vivian dat ze het zat is.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Normaliter is een Amerikaanse middelbare school een uitstekende omgeving voor een film, kijk alleen al naar de film van Poehler's beste vriendin Tina Fey: Mean Girls. Ook Moxie heeft een aantal geweldige elementen in huis: lef, pit in het verhaal, goede relaties en prima getalenteerde acteurs. Toch stort het verhaal halverwege in doordat de situatie nogal wat zwart-wit geworden is. De climax is dan wel weer prima. Uiteindelijk een film die echt heel lekker wegkijkt. 4 sterren.

Cast
Naast Hadley Robinson (Little Women) en
Lauren Tsai (Legion) spelen ook Josephine Langford (After) en Patrick Schwarzenegger in deze film. Deze productie is geregisseerd door Amy Poehler (Parks and Rec).

Vanaf 3 maart 2021 is Moxie te kijken op Netflix. Genre: Komedie. Tijdsduur: 111 minuten. IMDb-score: 6,7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Moxie is prima romantische film die echte problemen aansnijdt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier