Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik geloof in mij, Pauw Verkiezingsdebat met Kaag en Ploumen

Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik geloof in mij, Pauw Verkiezingsdebat met Kaag en Ploumen
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 maart

Kijktip :

Na Chateau Meiland kunnen liefhebbers vanaf vanavond weer smullen van een nieuw seizoen van het cultprogramma Ik geloof in mij. Verder onder meer de aftrap van de Pauw Verkiezingsdebatten met Sigrid Kaag versus Lilianne Ploumen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Eus' Boekenclub

NPO 2
19:20 uur

In het nieuwe programma Eus’ Boekenclub ontvangt Özcan Akyol Nederlandse schrijvers die in gesprek gaan over hun nieuwste boek. Met het programma viert omroep NTR het plezier van het lezen en alles daaromheen. De leesclub bestaat uit bekenden uit de cultuur, media en sport, van rapper Willie Wartaal tot Maarten van Rossem en van voetballer Bart Vriends tot cabaretier Karin Bloemen.


Terug: My 600-lb Life

TLC
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van My 600-lb Life, waarin mensen die bijna 300 kilo wegen de strijd aangaan met hun extreme overgewicht. Het nieuwe seizoen begint met Krystal, die na jaren van misbruik te veel begon te eten. Eens een middel tot bescherming, dreigt haar pathologische eten nu haar leven te vernietigen als ze geen hulp krijgt.


Terug: Ik geloof in mij

SBS 6
21:30 uur

In een nieuw seizoen van Ik geloof in mij worden de (grotendeels) onontdekte Nederlandstalige artiesten weer op de voet gevolgd in hun jacht naar succes en bekendheid. Rasartiesten als Rutger van Barneveld, Wally McKey en, de bekendste van het stel, René Le Blanc steken ook dit seizoen hun heilige geloof in zichzelf niet onder stoelen of banken. Ze hebben nog steeds dat ene grote doel: doorbreken en wereldberoemd worden.


Nieuw: Jinek & RTL Nieuws: de strijd om de kiezer

RTL 4
22:05 uur

Op weg naar de Tweede Kamerverkiezingen slaan Eva Jinek en RTL Nieuws de handen ineen voor een compleet verslag van het verkiezingsnieuws. Samen met de politiek verslaggevers van RTL Nieuws - Floor Bremer, Marieke van de Zilver, Fons Lambie en Frits Wester- en de vaste politiek commentatoren van Jinek, bespreekt Eva Jinek alle ins en outs van de verkiezingen met haar gasten.


Nieuw: Pauws Verkiezingsdebatten

NPO 1
22:15 uur

Vier avonden achter elkaar ontvangt Jeroen Pauw twee lijsttrekkers voor een debat in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Op deze Internationale Vrouwendag zijn Lilianne Ploumen (PvdA) en Sigrid Kaag (D66) te gast. Na afloop is er een nabeschouwing. Jeroen Pauw verheugt zich op de debatten: "We hebben met de politiek leiders van de acht grootste partijen 1-op-1 debatten, elk vijftig minuten lang."Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Ik geloof in mij, Pauw Verkiezingsdebat met Kaag en Ploumen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier