Dinsdag 9 maart in Verslaafd! - moeder aan de heroïne en cocaïne

Dinsdag 9 maart in Verslaafd! - moeder aan de heroïne en cocaïne
Ewout Genemans hoort tragisch verhaal

Kijktip :

Dinsdagavond (8 maart) staat er weer een heftige aflevering van Verslaafd! op het programma bij RTL 4. Ewout Genemans hoort het tragische verhaal van de 53-jarige Aly, een moeder van twee kinderen die al 35 jaar verslaafd is aan heroïne en cocaïne.

Verslaafd! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aftakeling
Hoewel Aly moeder is van twee kinderen, is ze altijd blijven doorgaan met het roken van heroïne en cocaïne. De kinderen, die inmiddels volwassen zijn, zijn dus opgegroeid met een verslaafde moeder. De laatste twee jaar woont Aly's achttienjarige dochter Esmee bij haar om haar te verzorgen, want de aftakeling is inmiddels onherroepelijk ingezet.

Interventie
De naasten van Aly willen dat er nu wordt ingegrepen, want als dat niet gebeurt vrezen ze het ergste voor haar. Daarom vindt er een interventie van Verslaafd! plaats. Maarten Dammers gaat met Aly aan de slag om haar van haar verslaving af te helpen. Dat zware proces wordt door presentator Ewout Genemans van dichtbij gevolgd.

Verslaafd! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 9 maart in Verslaafd! - moeder aan de heroïne en cocaïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier