Schrijver omstreden boek over Trump in College Tour

Schrijver omstreden boek over Trump in College Tour
Trump-biograaf Michael Wolff voor één dag in Nederland

Nieuws

Michael Wolff, schrijver van het omstreden boek 'Fire and Fury' over de Amerikaanse president Donald Trump, is dit jaar te gast in College Tour. Dit maakte presentator Twan Huys maandag bekend in De Wereld Draait Door.

Het boek van Wolff dat eerder deze maand uitkwam, deed veel stof opwaaien. In het boek staat bijvoorbeeld dat Trump helemaal geen president wilde worden en dat hij bij McDonald's eet omdat hij bang is vergiftigd te worden. Het boek kwam vorige week ook uit in een Nederlandse vertaling onder de titel 'Vuur en Woede'.

Wolff schreef 'Fire and Fury' (waarvan ook een tv-serie is aangekondigd) op basis van tweehonderd gesprekken met de hoogste medewerkers van Trump. De journalist zegt ook met Trump te hebben gesproken, maar dat wordt door Trump ontkend. President Trump was duidelijk niet blij met het boek van Michael Wolff.

De opnames met Wolff vinden plaats op donderdag 22 februari in Carré in Amsterdam, waar je nog kaartjes voor kunt kopen. Studenten hebben voorrang, maar bij deze opname is iedereen welkom zolang de voorraad strekt. Wolff komt voor één dag naar Nederland. De aflevering wordt op 26 februari uitgezonden.

Ook choreograaf Hans van Manen is te gast in het NTR-programma. De 85-jarige Van Manen is de vaste choreograaf van het Nationale Ballet. De aflevering met Van Manen is op 11 februari te zien.

Eerder werden Rico Verhoeven, Klaas Dijkhoff en Simone Kleinsma al aangekondigd. Zij zijn de komende zondagen te gast in College Tour.

College Tour is elke zondag om 21.05 uur te zien op NPO 2.

Tags: amsterdam, president, nederland, studenten, omstreden, mcdonalds, de wereld draait door, ballet, college tour, amerikaanse president, opnames, Donald Trump, boek, wolff, president trump, kaartjes, fire and fury, michael wolff

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »