Explosief interview prins Harry en Meghan Markle dinsdag te zien op Net5

Explosief interview prins Harry en Meghan Markle dinsdag te zien op Net5
Royaltykoppel hangt de vuile was buiten

Kijktip :

Het is nu al één van de spraakmakendste interviews van het jaar: het gesprek dat Oprah Winfrey heeft gehad met prins Harry en Meghan Markle. Dinsdagavond (9 maart) kunnen we in Nederland smullen van de vuile was die het stel over het Britse koningshuis buiten hangt.

Interview met Harry en Meghan gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Megxit
Het afgelopen jaar voltrok zich een waar koningsdrama binnen de Britse koninklijke familie. Meghan Markle, de Amerikaanse vrouw van prins Harry, kon het leven als Duchess van Sussex niet meer aan en samen met Harry besloten ze te breken met het koninklijk huis. Deze zogeheten 'Megxit' deed wereldwijd veel stof opwaaien, maar waarom besloten ze deze rigoureuze stap te nemen?

Lees verder onder de video's.

Toekomst
In het exclusieve interview met Oprah vertellen Harry en Meghan bijzonder openhartig over de afgelopen. Eerst gaan Oprah en Meghan met elkaar in gesprek, onder meer over haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de enorme publieke druk. Later schuift Harry aan. Hij vertelt over de verhuizing naar de Verenigde Staten en richt de blik op de toekomst.

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Explosief interview prins Harry en Meghan Markle dinsdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier