Juventus - FC Porto live op tv en online (Champions League)

Juventus - FC Porto live op tv en online (Champions League)
Kan Juventus achterstand ongedaan maken?

Sport :

Er is werk aan de winkel voor de Italiaanse grootmacht Juventus, want ze moeten een 2-1 achterstand tegen FC Porto goed maken voor een plek in de kwartfinales van de Champions League. De wedstrijd is dinsdag te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Juventus - FC Porto

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
De returnwedstrijd in de achtste finales van het miljoenenbal wordt nog een flinke kluif voor Juventus, want FC Porto bleek in de heenwedstrijd al een geduchte tegenstander te zijn. Juventus, dat de afgelopen negen (!) jaar landskampioen werd in Italië, vloog er vorig jaar ook al uit in de achtste finales. Destijds bleek Olympique Lyon te sterk.

Lees verder onder de video's.

Snelle goals
In de eerste wedstrijd kwam Porto al na twee minuten op een 1-0 voorsprong dankzij Mehdi Taremi, en ook in de tweede helft werd snel gescoord: na 46 minuten schoot Moussa Marega de 2-0 tegen de touwen. Federico Chiesa maakte de eindstand in de 82ste minuut draaglijker voor Juventus. Het is overigens nog de vraag of Matthijs de Ligt meedoet: hij kampt met een kuitblessure en is misschien niet op tijd fit.

Juventus - FC Porto is op dinsdag 9 maart om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Juventus - FC Porto live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier