Dinsdag 9 maart in Ik Vertrek: familie Wesseloo begint aan onzeker avontuur

Dinsdag 9 maart in Ik Vertrek: familie Wesseloo begint aan onzeker avontuur
Emigratie naar Spanje

Kijktip :

Ondanks alle ellende en obstakels die we al jaren te zien krijgen in Ik Vertrek blijven veel Nederlanders hun dromen in het buitenland najagen. Dinsdagavond (9 maart) zien we hoe de familie Wesseloo hun luxe leven in Nederland achter zich laat voor een avontuur vol onzekerheden in het zonnige Spanje.

Ik Vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Huisman
Birgitta (47) heeft een hoge functie bij een bedrijf dat vorkheftrucks maakt, maar gelukkig vond ze in Ton (49) de perfecte huisman: hij zorgt voor het huishouden en hun zoons Thomas (7) en Ruben (4). Toch mist Birgitta, ondanks de goede taakverdeling, het gezinsleven. Daarom besluit het stel om het roer om te gooien. Ze hebben een kavel van 27.000 vierkante meter gekocht in de Spaanse provincie Alicante.

Huisjes en campers
Binnen een periode van tien maanden willen Birgitta en Ton op dit terrein maar liefst 86 vakantiehuisjes en 58 camperplaatsen realiseren. De licenties voor dit ambitieuze project laten lang op zich wachten en daardoor besluit Birgitta weer terug te keren naar Nederland, om aan het werk te gaan. Precies het oude patroon dat de familie achter zich hoopte te laten...

Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 9 maart in Ik Vertrek: familie Wesseloo begint aan onzeker avontuur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier