Zeer originele actiefilm Kingsman: The Secret Service zie je dinsdag op Veronica

Zeer originele actiefilm Kingsman: The Secret Service zie je dinsdag op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De James Bond-reeks schreeuwt er natuurlijk om om gepersifleerd te worden. Dat is in het verleden regelmatig gebeurd, maar nooit werd dat zó goed gedaan als met Kingsman: The Secret Service. Deze film heeft naast ijzersterke humor namelijk nóg twee grote wapens: een fantastisch verhaal en ongekend goede actie. Je ziet 'm dinsdag op Veronica en je kunt Kingsman: The Secret Service streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. De doorgewinterde geheim agent Harry Hart van de geheime organisatie Kingsman neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij rekruteert Gary om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Werkelijk alles aan Kingsman: The Secret Service is zwaar over de top. De kostuums zijn extravagant, de actie hypergestileerd (compleet met veel slow motion) en de acteurs leven zich uit met onbeschaamd schmierwerk - vooral Samuel L. Jackson. Het levert een film op die makkelijk door de mand had kunnen vallen, maar dat niet doet omdat alle elementen samen een avondje topvermaak opleveren. Niet voor niks kreeg Kingsman: The Secret Service al een vervolg - en wordt er gewerkt aan een derde film.

Cast
Naast Taron Egerton (Rocketman) en Colin Firth (1917) zijn ook Samuel L. Jackson (Pulp Fiction) en Mark Strong (Miss Sloane) te zien in Kingsman: The Secret Service. Deze film is geregisseerd door Matthew Vaughn (Kick-Ass).

Kingsman: The Secret Service (2014) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, comedy. Speelduur: 129 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zeer originele actiefilm Kingsman: The Secret Service zie je dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier