Maandag in De Vooravond: wereldkampioen Suzanne Schulting over haar toekomstplannen

Maandag in De Vooravond: wereldkampioen Suzanne Schulting over haar toekomstplannen
De gasten van maandag 8 maart

Kijktip :

Maandagavond (8 maart) staat er eerst weer een persconferentie over de coronamaatregelen van Mark Rutte en Hugo de Jonge op het programma. Aansluiten is De Vooravond te zien op NPO 1, met onder anderen Suzanne Schulting.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - maandag 8 maart

  • Shorttracker Suzanne Schulting bleek op het WK afgelopen weekend op alle onderdelen de allerbeste. Wat zijn de toekomstplannen van de absolute wereldkampioen?
  • Er wordt doorgepraat over de coronamaatregelen met Thomas Erdbrink, correspondent Noord-Europa. Hij vergelijkt onze situatie met die in Zweden en andere landen om ons heen.
  • Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus schreef zijn nieuwe boek De weerloze samenleving midden in de coronacrisis.

De Vooravond is op maandag 8 maart rond 19.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in De Vooravond: wereldkampioen Suzanne Schulting over haar toekomstplannen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier