Maandag in Jinek: Ernst Kuipers over persconferentie 8 maart

Maandag in Jinek: Ernst Kuipers over persconferentie 8 maart
De gasten van maandag 8 maart

Kijktip :

Vanavond was er een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hierin kondigden ze een verlenging van de lockdown inclusief avondklok aan. Ernst Kuipers vertelt er meer over. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 8 maart

  • Vanaf vanavond sluit een cabaretier onze verkiezingsspecial af met zijn of haar blik op de verkiezingen. Maker van LuckyTV Sander van de Pavert trapt af! Hij bekeek uren aan online campagnemateriaal van de lijsttrekkers en vertelt ons wat we daar van kunnen leren!
  • Over ruim een week mag heel Nederland naar de stembus. Door de coronamaatregelen worden het bijzondere Tweede Kamerverkiezingen, hoe zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan stemmen? Vanavond bespreken we het met demissionair minister Kajsa Ollongren.
  • Bij gebrek aan gevulde zaaltjes en marktpleinen, wordt de strijd om de kiezer dit jaar voornamelijk via de media gevoerd. Daarbij lijkt ook de rol van kranten groter dan ooit. Hoe doe je verslag van deze unieke verkiezingen? De hoofdredacteuren van de drie grootste kranten schuiven aan: Pieter Klok, Hans Nijenhuis en Paul Jansen.
  • Nieuwe versoepelingen of juist een verlenging van de maatregelen? Wat voor perspectief biedt de persconferentie vanavond? We bespreken het laatste nieuws met Ernst Kuipers.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Ernst Kuipers over persconferentie 8 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier