Paris Saint-Germain - FC Barcelona live op tv en online (Champions League)

Paris Saint-Germain - FC Barcelona live op tv en online (Champions League)
Kan Barcelona opnieuw een remontada bewerkstelligen?

Sport :

Ronald Koeman en FC Barcelona wacht nog een hele kluif in de return van de achtste finales, tegen Paris Saint-Germain. In eigen huis werd drie weken geleden namelijk met 1-4 verloren. De wedstrijd is op woensdag 10 maart te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Paris Saint-Germain - FC Barcelona

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Comeback
Drie weken geleden kwam FC Barcelona in eigen huis op een 1-0 voorsprong dankzij een penalty van Lionel Messi, maar vervolgens nam Paris Saint-Germain de regie in handen. Kylian Mbappé was de grote man met drie treffers; hij was ongrijpbaar voor rechtsbak Sergiño Dest. De uitslag van 1-4 betekent dat Barça een enorme comeback nodig heeft in Frankrijk.

Lees verder onder de video's.

Remontada
Als Barcelona met 0-4 wint, gaan de Spanjaarden door. Mocht PSG in dat scenario één keer scoren, dan volgt er een verlenging. Het lijkt een onmogelijke opgave voor Barcelona, maar laten we vooral de legendarische "Remontada" van vier jaar geleden niet vergeten. Destijds won PSG in de heenwedstrijd met 4-0 van Barcelona, maar zij wonnen in de return met 6-1.

De wedstrijd Paris Saint-Germain - FC Barcelona is op woensdag 10 maart om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Paris Saint-Germain - FC Barcelona live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier