Liverpool - RB Leipzig live op tv (Champions League)

Liverpool - RB Leipzig live op tv (Champions League)
Engelsen moeten voorsprong verdedigen

Sport :

Woensdagavond (10 maart) staat de return van het Champions League-treffen tussen Liverpool en RB Leipzig op het programma. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - RB Leipzig

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Liverpool verkeert in een uitstekende uitgangspositie voor de return tegen RB Leipzig. Drie weken geleden wonnen de Engelsen de uitwedstrijd in Duitsland namelijk met 0-2. In het eerste kwartier van de tweede helft scoorden Mohamed Salah en Sadio Mané voor Liverpool, waarna Leipzig niks terug kon doen.

Lees verder onder de video's.

Vorm
Toch heeft Liverpool alle reden om zich zorgen te maken. In de competitie staan ze er namelijk beroerd voor. Na het kampioenschap van vorig jaar bivakkeert Liverpool nu op een troosteloze achtste plek; afgelopen weekend werd in eigen huis zelfs met 0-1 verloren van laagvlieger Fulham. Ondertussen presteert Leipzig uitstekend in de Bundesliga: het staat slechts twee punten achter koploper Bayern München.

Liverpool - RB Leipzig is op woensdag 10 maart om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting van Liverpool - RB Leipzig volgt op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Liverpool - RB Leipzig live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier