Vanavond op tv: interview Harry en Meghan, Juventus - FC Porto (Champions League)

Vanavond op tv: interview Harry en Meghan, Juventus - FC Porto (Champions League)
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 maart

Kijktip :

Vanavond is het explosieve interview van prins Harry en zijn vrouw, Meghan Markle, te zien op Net5. In gesprek met Oprah Winfrey uit het stel allerlei beschuldigingen tegen het Britse koningshuis. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Juventus - FC Porto. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Verslaafd!: moeder aan heroïne en cocaïne

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Verslaafd! gaat Ewout Genemans langs bij de 53-jarige Aly, moeder van twee kinderen en al 35 jaar zwaar verslaafd aan het roken van heroïne en cocaïne. Aly's kinderen zijn dus grootgebracht met een verslaafde moeder en de laatste twee jaar woont haar 18-jarige dochter Esmee bij haar om haar te verzorgen. Aly takelt snel af en als er nu niet wordt ingegrepen, vreest iedereen het ergste.


Live: Juventus - FC Porto

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Juventus - FC Porto in de achtste finales van de Champions League. De heenwedstrijd eindigde in 2-1 voor Porto. De landskampioen van Italië gaat met een 2-1 achterstand van start in de returnwedstrijd in de achtste finales. Vorig seizoen ging Juventus in deze fase van het toernooi eruit tegen Olympique Lyon.


Sciencefictionfilm: Star Trek

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is de geweldige sf-film Star Trek te zien. De jonge roekeloze James T. Kirk en de rationele Mr. Spock ontmoeten elkaar op de Starfleet Academy. Tijdens hun eerste ruimtereis met de USS Enterprise krijgen ze te maken met de wraakzuchtige Nero. Hij wil de Federatie vernietigen door planeten te laten verdwijnen in zwarte gaten. Kirk, Spock en de rest van de bemanning proberen zijn rampzalige plannen te verhinderen.


Oprah-interview met Harry & Meghan

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond het openhartige gesprek van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle uit. Ze spreken over hun breuk met de Britse koninklijke familie. Winfrey spreekt eerst alleen met Meghan, onder andere over haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de intense publieke druk. Later komt prins Harry erbij.


Ik Vertrek: onzekerheid in Spanje

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Ik Vertrek laat de familie Wesseloo het luxe leven achter zich om te beginnen aan een onzeker avontuur in Spanje, waar ze een terrein vol vakantiehuisjes en campers willen. Birgitta mist door haar hoge functie het gezinsleven, hoewel haar man Ton de perfecte huisman is. Het stel besluit daarom het roer om te gooien. Ze hebben een kavel van 27 duizend vierkante meter in de Spaanse provincie Alicante gekocht.


Docu: Prison for Profit

NPO 2
22:40 uur

De Mangaung-gevangenis is de eerste gevangenis in Zuid-Afrika die wordt geëxploiteerd door een privaat beveiligingsbedrijf en belooft de beste faciliteiten. De praktijk blijkt anders, zoals te zien is in de documentaire Prison for Profit. Via gelekte bewakingsvideo's en getuigenissen van bewakers en voormalige gevangenen kwamen verhalen naar buiten over buitensporig geweld, verwaarlozing en onvoorstelbare martelpraktijken.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV