Dinsdag in Op1: Terugblik op Pauw-debat tussen Wopke Hoekstra en Jesse Klaver

Dinsdag in Op1: Terugblik op Pauw-debat tussen Wopke Hoekstra en Jesse Klaver
Dit zijn de gasten van dinsdag 9 maart

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 9 maart 2021

  • Voor lijsttrekkers van Code Oranje en BIJ1 Richard de Mos en Sylvana Simons is een spannende periode aangebroken. Allebei proberen ze met hun eigen partij zetels te veroveren in de Tweede Kamer. De Mos heeft voor de PVV al een tijdje in de Tweede Kamer gewerkt en Simons probeerde het vier jaar geleden, met de partij Artikel 1. Vanavond bij Op1 bespreken de aspirant-Kamerleden over hun missie om de Tweede Kamer te bereiken.

  • Vanavond is het tijd voor het tweede Pauw’s verkiezingsdebat live vanuit de Melkweg in Amsterdam. Deze keer staan CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra en GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver tegenover elkaar. Na afloop blikt Op1 terug met politiek commentator voor EenVandaag Joost Vullings en vertelt opinieonderzoeker voor I&O Research Peter Kanne wie volgens de kijker, het meest overtuigend in het debat was.

  • Demissionair minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees, werd gezien als reddende engel van de Nederlandse economie, door zijn steunpakketten voor ondernemers en zzp’ers. Toch is het volgens Koolmees tijd om de arbeidsmarkt te hervormen en vertelt hij vanavond hij Op1 hoe hij dat wil realiseren. Ook schuiven operazangeres Maartje Rammeloo en voormalig taxichauffeur Mirsad Bektašević aan. Hoe komen zij rond tijdens deze crisis?

  • Het leek alsof de rust bij 50Plus was teruggekeerd met lijsttrekker Liane den Haan aan het roer, maar niets is minder waar. De partij lijkt af te stevenen op wéér een nieuw conflict: Den Haan ligt in de clinch met partijgenoten over het kroonjuweel van 50Plus: de AOW leeftijd. Nummer 3 van de kandidatenlijst, Ellen Verkoelen, vindt dat Den Haan te veel haar eigen koers vaart. Vanavond bij Op1 vertelt Verkoelen of haar partij dit te nog te boven kan komen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV