Nieuwe documentaireserie De onfatsoenlijken vanaf donderdag te zien op NPO 2

Nieuwe documentaireserie De onfatsoenlijken vanaf donderdag te zien op NPO 2
Zevendelige serie over boze burgers

Kijktip :

Bijna iedereen lijkt tegenwoordig boos te zijn op iets. Maar wat maakt de burgers boos? Dat onderzoekt de zevendelige documentaireserie De onfatsoenlijken. Aan de hand van de levensverhalen van Europeanen die zich afkeren van de traditionele politiek hoopt men een antwoord te vinden.

De onfatsoenlijken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drie verhalen
In elke aflevering van De onfatsoenlijken staan drie verschillende verhalen van boze burgers centraal. Ze zijn van mening dat zijzelf - en veel anderen - in de steek worden gelaten door het zogeheten 'establishment'. Stemmen uit de linkse én de rechtse hoek, uit verschillende Europese landen, worden afgewisseld met archiefmateriaal.

Europese droom
De Europese Unie en de verregaande samenwerking tussen de land werd ooit opgezet als gevolg van de Europese Droom van vrede en voorspoed. Oude fragmenten hiervan worden gecombineerd met recente berichten over de toestand in Europa. Langzaam maar zeker ontstaat zo een beeld van 'de onfatsoenlijken' die de EU op zijn grondvesten doen schudden.

De nieuwe documentaireserie De onfatsoenlijken is vanaf donderdag 11 maart wekelijks rond 22.45 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De onfatsoenlijken terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe documentaireserie De onfatsoenlijken vanaf donderdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier