Woensdag in De Vooravond: René Bom brengt ode aan Golden Earring

Woensdag in De Vooravond: René Bom brengt ode aan Golden Earring
De gasten van woensdag 10 maart

Kijktip :

Tragisch nieuws voor de Haagse, maar wereldberoemde band Golden Earring. Vorige week maakten ze bekend dat ze stoppen met optreden vanwege de ziekte ALS bij gitarist George Kooymans. Nachtburgemeester René Bom brengt een ode aan de band in de Vooravond. De volgende gasten komen ook aan het woord.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - woensdag 10 maart

  • Over een week sluiten de stembussen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dit jaar verloopt alles anders. We maken de balans op met Talitha Muusse, Geerten Waling, Dieuwertje Kuijpers en Yoeri Albrecht.
  • Voor het theaterexperiment ‘Wit Konijn Rood Konijn’ staan Pierre Bokma, Nhung Dam en Pieter Derks aankomende zaterdag in verschillende theaters in hun eentje op het podium. Het script krijgen ze pas op het podium. Ze vertellen erover in de uitzending.
  • Vorige maand werd bekend gemaakt dat de Haagse band Golden Earring na 60 jaar gaat stoppen nu gitarist George Kooymans de ziekte ALS heeft. De nachtburgermeester voor het leven van Den Haag, René Bom, brengt samen met jonge Haagse muzikanten een ode aan dé band van Nederland.
  • De jongens van Leesclub Nescio ontwikkelen, in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, een alternatieve lees- en kijklijst voor de Nederlandse literatuur. Ze schuiven vanavond aan en geven alvast een klein voorproefje op de nieuwe lijst.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: René Bom brengt ode aan Golden Earring of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier