Storm in Nederland: top 3 rampenfilms met windkracht twaalf

Storm in Nederland: top 3 rampenfilms met windkracht twaalf
Harde wind, monstergolven en krokodillen!

Kijktip :

Vandaag (donderdag 11 maart) gaat het flink stormen in Nederland. Gids.tv heeft drie spannende rampenfilms uitgekozen waarin een 'zuidwestertje' prioriteit nummer één is.

3. Crawl (2019)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,1

Actrice Kaya Scodelario in de film 'Crawl'
Met een orkaan van categorie 5 zijn de rapen gaar voor Haley (Kaya Scodelario). Ze zit vast in een huis dat langzaam overstroomd en krijgt het onaangename gezelschap van alligators. Heerlijke stormachtige survivalhorror, vol bloedstollende momenten. Van de makers Don't Breathe en Evil Dead. Lees hier waar je de film Crawl kunt streamen .

Lees hier onze filmrecensie van Crawl.

2. Into the Storm (2014)

IMDb ★ 5,8

Vuurtornado in de film 'Into the Storm'
In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. Hoog popcornvermaakgehalte, bomvol special effects: een aardige rampenfilm. Lees hier waar je de film Into the Storm kunt streamen.

1. The Perfect Storm (2000)

IMDb ★ 6,4

Met onder andere George Clooney en Mark Wahlberg in de film 'The Perfect Storm'
Een groep vissers besluit wegens een tegenvallende vangst nog één keer uit te varen, laat in het seizoen. Ze vangen veel, maar komen op de terugweg in een allesverwoestende storm terecht. Met een indrukwekkende cast (George Clooney, Mark Wahlberg en John C. Reilly) in een imponerende dramafilm, die is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Lees hier waar je de film The Perfect Storm kunt streamen.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Storm in Nederland: top 3 rampenfilms met windkracht twaalf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier