Vanavond op tv: Ajax - Young Boys (Europa League), debat Mark Rutte en Geert Wilders

Vanavond op tv: Ajax - Young Boys (Europa League), debat Mark Rutte en Geert Wilders
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 11 maart

Kijktip :

De tv-avond begint voor de voetballiefhebbers vroeg met de clash tussen Ajax en BSC Young Boys in de Europa League, om 18.55 uur. Verder onder meer een verkiezingsdebat tussen Mark Rutte en Geert Wilders. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 11 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - Young Boys

RTL 7
18:50 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:55 uur live verslag van Ajax - Young Boys in de achtste finales van de Europa League. Na de uitschakeling van de Franse koploper Lille in de zestiende finales is de Zwitserse koploper Young Boys de volgende tegenstander van de nummer één van Nederland. Young Boys schakelde in de vorige ronde Bayer Leverkusen uit. Na 4-3 in Zwitserland werd het in Duitsland nog eens 2-0 voor Young Boys.


Verkiezingsprogramma: Kies Wat

NPO 3
20:25 uur

Tim Hofman neemt verkiezingsprogramma's onder de loep en zet politici tegenover elkaar om zwevende kiezers te helpen bij hun keuze in de special Kies Wat. Het klimaat, onderwijs, discriminatie en de arbeids- en woningmarkt zijn thema's die voor kiezers tussen 18 en 35 voor een belangrijk deel bepalen op wie ze stemmen. Maar hoe maak je een keuze met zoveel verschillende partijen en standpunten?


Chateau Meiland: slecht nieuws

SBS 6
20:30 uur

De familie Meiland krijgt in deze aflevering van Chateau Meiland slecht nieuws in de brievenbus. Het is een brief van de gemeente. Erica en Maxime mogen niet in de bijgebouwen wonen, de woonwensen passen niet in het bestemmingsplan, staat in de brief. De familie vindt het belachelijk: ze hebben het toch zo gekocht? De plaatselijke economie is bovendien helemaal opgebloeid door alle fans die in de buurt zoeken naar de Meiland-magie.


Oorlogsfilm: We Were Soldiers

SBS 9
20:30 uur

Vanavond is de indrukwekkende oorlogsfilm We Were Soldiers te zien op SBS9. De film vertelt het waargebeurde verhaal van 450 Amerikaanse soldaten die, in het begin van de Vietnam-oorlog, omsingeld werden door 2000 Noord-Vietnamese soldaten. De film volgt Lt. Colonel Harold Moore en de reporter Joseph Galloway in wat de eerste grote slag in de Vietnam-oorlog zou worden.


Nieuw: Onze boerderij in Europa

NPO 1
20:35 uur

In het nieuwe programma Onze boerderij in Europa trekt Yvon Jaspers met een aantal Boer Zoekt Vrouw-stellen door Europa. Daar gaan ze op zoek naar inspiratie bij boerenbedrijven. Met een camper, gereden door boerin Bertie als chauffeur, zien en leren Yvon en de boeren van de buitenlanders die ze al een stap voor zijn om erachter te komen hoe ze verder moeten in de snel veranderende (boeren)wereld.


Docu: Dat zijn geen grappen in verkiezingstijd

NPO 3
21:45 uur

Vanavond is er een speciale verkiezingseditie van de documentaire Dat zijn geen grappen te zien op NPO 3. Bekende cabaretiers en opiniemakers geven een kritische en satirische beschouwing van Nederland in tijden van lockdown en verkiezingen. Onder anderen Martijn Koning, Theo Hiddema, Stefano Keizers, Jort Kelder, Guido Weijers en Johan Derksen geven op prikkelende wijze hun beschouwing.


Pauws Verkiezingsdebatten: Rutte vs. Wilders

NPO 1
22:15 uur

In de vierde en laatste aflevering van Pauws Verkiezingsdebatten gaan premier Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders, de leider van de grootste oppositiepartij (PVV), met elkaar in debat. Na afloop is er een nabeschouwing in Op1. Met nog minder dan een week voor de verkiezingen lijkt de VVD van Mark Rutte ruim te gaan winnen. Geert Wilders' PVV is in de peilingen de grootste uitdager, maar staat op ruimte achterstand.


Nieuw: De onfatsoenlijken

NPO 2
22:50 uur

Waarom zijn zoveel burgers boos? De zevendelige documentairereeks De onfatsoenlijken zoekt het antwoord op die vraag in de levensverhalen van Europeanen die zich afkeren van de traditionele politiek. Elke aflevering zijn drie verhalen van boze burgers te zien. Zij vinden dat zijzelf en anderen in de steek gelaten worden door het establishment. Stemmen uit linkse en rechtse hoek uit verschillende Europese landen worden afgewisseld met archiefmateriaal.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - Young Boys (Europa League), debat Mark Rutte en Geert Wilders of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV