Iconische spelshow 5 tegen 5 vanaf vrijdag 12 maart weer te zien op SBS6

Iconische spelshow 5 tegen 5 vanaf vrijdag 12 maart weer te zien op SBS6
Tv-klassieker maakt comeback

Kijktip :

Vanaf vrijdag 12 maart is de iconische tv-klassieker 5 tegen 5 weer terug op televisie. Op SBS6 maakt het programma een comeback met Gordon als presentator. Hij legt de twee teams van vijf personen allerlei vragen voor. Aan hen vervolgens de taak om de antwoorden van het Nederlandse publiek te raden.

5 tegen 5 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Geld verdienen
De vragen zijn voorgelegd aan een dwarsdoorsnede van het Nederlandse publiek en uit hun antwoorden zijn de vijf populairste antwoorden gerold. Met het goed beantwoorden van de vragen winnen de teams de opgetelde waarde van de antwoorden, omgezet in euro's. Het team dat na vijf rondes het meeste geld heeft verzameld, staat in de finale.

Twee spelers
In deze finale is slechts plek voor twee spelers uit het winnende team. Zij moeten opnieuw antwoord geven op vragen en spelen hiermee voor een bedrag van 5.000 euro. Geven ze vijf nummer 1-antwoorden, dan wordt dat verdubbeld tot 10.000 euro. De teams gaan sowieso niet met lege handen naar huis, want het geld dat ze al bij elkaar speelden, blijft staan.

5 tegen 5 is vanaf vrijdag 12 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 5 tegen 5 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV