Nieuwe dramaserie Gold Digger vanaf vrijdag 12 maart te zien op NPO 2

Nieuwe dramaserie Gold Digger vanaf vrijdag 12 maart te zien op NPO 2
Britse vrouw staat er plotseling alleen voor

Kijktip :

Vrijdagavond is serie-avond op NPO 2 en vanaf vrijdag 12 maart is er weer een nieuwe productie geprogrammeerd. Vanaf dan kunnen we genieten van Gold Digger, een Britse dramaserie over een vrouw die er plotseling alleen voor staat.

Gold Digger gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vreemdgegaan
In deze serie maken we kennis met rijke Julia (gespeeld door Julia Ormond), een vrouw die net is gescheiden van haar man - nadat hij was vreemdgegaan. Op haar zestigste verjaardag laten de drie kinderen van Julia het afweten en dus moet ze zichzelf zien te vermaken. Daarom besluit ze in haar eentje naar het British Museum te gaan.

Romance
In het beroemde museum in Londen stuit ze op de 33-jarige Benjamin. Ze is meteen tot over haar oren verliefd en er bloeit een romance op, maar de kinderen van Julia zijn ronduit wantrouwig richting hun moeders nieuwe vlam. Zij denken meteen dat Benjamin een 'gold digger' is - een man die uit is op het geld van hun rijke moder.

De nieuwe serie Gold Digger is vanaf vrijdag 12 maart wekelijks te zien op NPO 2 (de eerste aflevering begont om 22.30 uur, vanaf volgende week wekelijks om 23.15 uur). Je kunt alle afleveringen van Gold Digger terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Gold Digger vanaf vrijdag 12 maart te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier