Marco Borsato vertelt zaterdag in Linda's Wintermaand over moeilijke tijd

Marco Borsato vertelt zaterdag in Linda's Wintermaand over moeilijke tijd
Openhartig gesprek met Linda de Mol

Kijktip :

Na vier afleveringen in december plakt Linda de Mol er - hoewel het inmiddels maart is - gewoon nog een uitzending van Linda's Wintermaand aan vast. Ze heeft op zaterdag 13 maart dan ook een wel heel bijzondere gast in de uitzending: Marco Borsato.

Linda's Wintermaand met Marco Borsato gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Leontine
De succesvolste zanger uit de Nederlandse muziekgeschiedenis heeft een moeilijk jaar achter de rug. Hij scheidde van zijn vrouw Leontine, belandde in een zware burn-out en gelastte een jaar van mediastilte in. Nu is hij terug om voor één keer zijn volledige verhaal te doen bij De Mol op de bank. Wat waren de gevolgen van deze gebeurtenissen op zijn leven?

Lees verder onder de video's.

Intiem
Borsato blikt aan de hand van beelden en muziek terug op het afgelopen jaar en zo ontstaat er een intiem gesprek tussen hem en De Mol. Er wordt echter ook vooruitgekeken naar de toekomst: Borsato is inmiddels weer met muziek bezig en heeft onlangs de nieuwe single 'Een moment' uitgebracht - een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank.

De speciale uitzending van Linda's Wintermaand met Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato vertelt zaterdag in Linda's Wintermaand over moeilijke tijd of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier