Dit weekend te streamen: Yes Day, Cherry en meer kijktips

Dit weekend te streamen: Yes Day, Cherry en meer kijktips
De streamingtips van Gids.tv voor 12 t/m 14 maart

Kijktip :

Volgende week staat de release van Falcon & The Winter Soldier op het programma, waarmee Marvel hoopt de tweede seriehit op zak te hebben. Over de eerste hit, WandaVision, zijn we echter ook nog lang niet uitgesproken. Daarom hebben we nog een making-off tegoed, die je dit weekend kunt streamen. Op Netflix vinden we onder meer Yes Day en Apple TV pakt uit met Cherry. Dit zijn de streamingtips van Gids.tv voor dit weekend.

Lees hier alle nieuwe releases van maart 2021.

Dealer (2021)

Netflix
nu te zien

Franck infiltreert als regisseur in een gevaarlijke buurt in Zuid-Frankrijk om een film te maken over een drugsdealer. Maar dan komt hij terecht in een gevaarlijke bendeoorlog. Bekijk hier waar je Dealer kunt streamen.


The King of Staten Island (2020)

Amazon Prime
nu te zien

Scott komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu in de twintig brengt hij zijn tijd door met drugs, hangt hij wat rond met zijn vrienden en papt sporadisch aan met een jeugdvriendin. Wanneer zijn zus uit huis gaat en zijn moeder begint te daten met een luidruchtige brandweerman, het beroep dat zijn vader tevens beoefende, zet dat zijn leven behoorlijk op zijn kop. Lees hier waar je The King of Staten Island kunt kijken.


Yes Day (2021)

Netflix
vanaf vrijdag

De film volgt twee ouders die het gevoel hebben dat ze te vaak 'nee' moeten zeggen tegen hun kinderen en daarom besluiten een 'yes day' in het leven te roepen: een dag waarop de kids 24 uur lang de regels mogen bepalen. Lees hier waar je Yes Day kunt kijken.


Cherry (2021)

Apple TV
vanaf vrijdag

De jonge Cherry zet zijn studie stop en sluit zich aan bij het Amerikaans leger. Aan zijn periode als zorgverlener in de Irakoorlog houdt hij een posttraumatische stressstoornis over, waardoor hij bij zijn terugkomst in de Verenigde Staten verslaafd raakt aan de pijnstiller Oxycotin. Om zijn drugsverslaving te financieren, pleegt hij een reeks bankovervallen. Lees hier waar je Cherry kunt kijken.


The Walking Dead (aflevering 17 & 18)

Disney plus
vanaf vrijdag

Vanaf deze week elke week een nieuwe aflevering van The Walking Dead op Disney+ Star. Hoofdpersoon Rick Grimes is politieagent en belandt na een mislukte shoot-out in het ziekenhuis. Wanneer hij wakker wordt, is de wereld niet meer hoe hij ooit was.

Marvel Studios ASSEMBLED (deel 1: WandaVision)

Disney plus
vanaf vrijdag

ASSEMBLED is een uitgebreide serie specials in documentairestijl die op Disney+ wordt gestreamd en die de creatie van de spannende nieuwe shows en bioscoop releases van Marvel Studios beschrijft. Neem een kijkje achter de schermen van producties zoals WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki via exclusieve beelden op de set. Lees hier waar je Marvel Studios ASSEMBLED kunt streamen


The Blacklist (seizoen 8)

Videoland
vanaf vrijdag

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. In seizoen 8 lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth hoog op en zal het dynamische duo lijnrecht tegenover elkaar staan. Bekijk hier waar je The Blacklist seizoen 8 kunt streamen.

Op 14 maart is seizoen 7 van The Blacklist ook te zien op Netflix.


Trolls (2016)

Videoland
vanaf zondag

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten. Lees hier waar je Trolls kunt kijken.


Volledige lijst met releases

Netflix
 • Last Chance U Basketball (10 maart)
 • Paradise PD, S3 (12 maart)
 • The One (12 maart)
 • Paper Lives (12 maart)
 • Love, Alarm, S2 (13 maart)
Videoland
 • Keepers (8 maart)
Disney+
 • Own the Room (12 maart)
 • Marvel Studios: Legends, S1b (12 maart)
 • Dr. K’s Exotic Animal ER, S1-8 (12 maart)
 • Gone in Sixty Seconds (12 maart)
 • Love in the Time of Corona (12 maart)
 • The Beach (12 maart)
 • The Fly (12 maart)
 • The Killing, S1-4 (12 maart)
 • Dr. Oakley, Yukon Vet, S7 (12 maart)
 • Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (12 maart)
Prime Video
 • The High Note (11 maart)
 • The Matrix Revolutions (13 maart)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit weekend te streamen: Yes Day, Cherry en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier