Nieuw seizoen Sterren op het doek begint zaterdag met Freek Vonk

Nieuw seizoen Sterren op het doek begint zaterdag met Freek Vonk
Özcan Akyol voert openhartige gesprekken

Kijktip :

Vanaf zaterdag 13 maart is er weer een nieuw seizoen van Sterren op het doek te zien op NPO 1. Özcan Akyol ontvangt elke week een bekende Nederlander voor een openhartig gesprek, terwijl de gast wordt geportretteerd door drie kunstenaars.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Freek Vonk
In de eerste aflevering is de enthousiaste bioloog Freek Vonk, een idool bij de Nederlandse jeugd, te gast bij Akyol. Hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van de presentator. De altijd energieke vonk wordt geportretteerd op een bijzonder locatie: in Naturalis Leiden.

Duizendpoot
De avontuurlijke duizendpoot vertelt over zijn jeugd, de balans tussen werk en privé en de bijzondere band die hij heeft met zijn ouders. Drie getalenteerde kunstenaars krijgen de eer om de beweegelijke bioloog te schilderen. Na afloop mag Vonk één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen; de andere twee worden geveild voor een goed doel.

Het nieuwe seizoen van Sterren op het doek is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Sterren op het doek begint zaterdag met Freek Vonk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier