Donderdag in Op1: wie won het laatste Pauw-debat, Mark Rutte of Geert Wilders?

Donderdag in Op1: wie won het laatste Pauw-debat, Mark Rutte of Geert Wilders?
De gasten van donderdag 11 maart

Kijktip :

Vanavond is het de beurt aan Mark Rutte en Geert Wilders om het laatste Pauw's Verkiezingsdebat te houden. Wie gaat er winnen? Onder andere Marieke Smits vertelt hierover bij Op1. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - donderdag 11 maart

  • Vanavond is het vierde en laatste Pauw’s verkiezingsdebat, live vanuit De Melkweg in Amsterdam. Dit keer staan PVV-lijsttrekker Geert Wilders en VVD-lijsttrekker Mark Rutte tegenover elkaar. Direct na het debat blikken we bij Op1 terug met opinieonderzoeker voor I&O Research Peter Kanne, Parlementair verslaggever van WNL Marieke Smits en hoofdredacteur van Elsevier Weekblad Arendo Joustra. Wie komt er als winnaar uit het debat?

Je kunt het debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders ook kijken op een livestream via Gids.tv.

  • Het is één van de belangrijkste problemen die opgelost moeten worden de komende jaren: het tekort aan betaalbare woningen in ons land. Dus moet er veel gebouwd worden, maar waar doe je dat en voor wie? Vanavond bij Op1 bespreken PvdA-Kamerlid Henk Nijboer, voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen en planoloog Zef Hemel hoe het woningprobleem opgelost moet worden.
  • Staatsecretaris Mona Keijzer vindt het slinkende aantal ondernemers in de politiek problematisch, omdat de rol van de overheid in de economie aan het veranderen is. Hoe is de ondernemersgeest in de politiek te stimuleren? Ze praat er vanavond bij Op1 over met ondernemers Annemarie van Gaal en Alexander Ribbink.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 11 maart gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is op donderdag 11 maart om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: wie won het laatste Pauw-debat, Mark Rutte of Geert Wilders? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV