Donderdag in Jinek: Farid Azarkan & Thierry Baudet tegenover elkaar

Donderdag in Jinek: Farid Azarkan & Thierry Baudet tegenover elkaar
Dit zijn de gasten van donderdag 11 maart

Kijktip :

Politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer schuift vanavond aan bij Jinek als politiek analist in aanloop naar de verkiezingen. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van donderdag 11 maart

  • Een historische dag voor Hanneke Schuitemaker. ‘Haar' Leidse Janssen-vaccin kreeg vandaag groen licht van het Europees Geneesmiddelenbureau en mag dus ook in Nederland gebruikt worden. Ze is vanavond te gast en vertelt over dit bijzondere moment.

  • Ook vanavond sluiten we onze speciale verkiezingsuitzending weer af met de analyse van een cabaretier. Dit keer is het de beurt aan Martijn Koning.

  • In de campagne staan ze lijnrecht tegenover elkaar: Forum voor Democratie en Denk. Of het nu gaat om corona of migratie, allebei hebben ze een ander Nederland voor ogen. Vanavond kruisen Farid Azarkan en Thierry Baudet de degens.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Farid Azarkan & Thierry Baudet tegenover elkaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier