Ryan Reynolds speelt hoofdrol in verfilming bordspel Cluedo

Ryan Reynolds speelt hoofdrol in verfilming bordspel Cluedo
Film krijgt humoristisch tintje

Nieuws :

Ryan Reynolds (Deadpool) gaat een verfilming maken van het bordspel Cluedo. Hij zal de film produceren met zijn eigen bedrijf Maximum Effort.

Dat meldt Deadline. Reynolds speelt een van de hoofdrollen. Ook wil hij voor de verfilming weer samenwerken met de schrijvers van Deadpool en Deadpool 2, de superheldenkomediefilms van Fox waarin Reynolds de hoofdrol speelt. De nieuwe Cluedo-film krijgt dus hoogstwaarschijnlijk een flinke scheut humor mee.

Spelers van het bordspel moeten erachter zien te komen wie 'Dr. Black' heeft vermoord in zijn landhuis. In 1985 kwam er al een film van uit met onder meer Tim Curry (It) en Christopher Lloyd (Back to the Future) in de hoofdrollen. Van die versie waren drie verschillende eindes te zien. De bioscoop koos toen één van die drie eindes willekeurig uit.

Recent werd bekend dat Reynolds de bekende Pokémon Pikachu gaat vertolken in Detective Pikachu. Ook is hij dit jaar nog te zien als de anti-held Deadpool in Deadpool 2, die iets eerder uitkomt dan eigenlijk stond gepland.

Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt. Houd Gids.tv in de gaten voor releasedata en nieuws over de casting.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ryan Reynolds speelt hoofdrol in verfilming bordspel Cluedo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV