Slotaflevering Kiespijn zondag 14 maart te zien op NPO 3

Slotaflevering Kiespijn zondag 14 maart te zien op NPO 3
Laatste editie van verkiezingsquiz

Kijktip :

De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur. Komende woensdag (17 maart) mogen we naar de stembus en dat betekent dat er ook een einde komt aan de verkiezingsquiz Kiespijn. De slotaflevering is zondag te zien op NPO 3.

Kiespijn gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Diederik Ebbinge
De quiz wordt gepresenteerd door Diederik Ebbinge, bekend van De Luizenmoeder. Hij neemt de kijker mee langs de afgronden van het politieke landschap en hoopt hiermee orde te scheppen in de vierjaarlijkse stortvloed aan partijen, programma's, (des)informatie, meningen én mannetjes (m/v).

Lees verder onder de video's.

Teamcaptains
Ook in de laatste aflevering krijgen de teamcaptains Rutger Castricum en Hanneke Groenteman gezelschap van elk twee bekende Nederlanders om de spellen te spelen. Wie zondag te gast zullen zijn, is nog niet bekend. Wél staat vast dat Gijs Rademaker er ook weer bij is voor de uitslagen van onderzoeken en peilingen.

De slotaflevering van Kiespijn is op zondag 14 maart om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Kiespijn zondag 14 maart te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV