PSV - Feyenoord live op tv

PSV - Feyenoord live op tv
Topper in 26ste speelronde

Sport :

Op zondag 14 maart spelen Feyenoord en PSV in de zesentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zullen flink wat zelfvertrouwen hebben getankt uit de 6-0 overwinning op VVV-Venlo. Feyenoord is niet bepaald kansloos tegen PSV: in de laatste twee Eredivisieduels in Eindhoven ging Feyenoord met een punt terug naar Rotterdam.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

PSV
De laatste keer dat de Eindhovenaren rechtstreeks van Feyenoord wonnen, was in februari 2018. Toen won PSV met 1-3. Is het niet tijd voor de ploeg van Roger Schmidt om weer eens te winnen?

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

PSV - Feyenoord is zondag 14 maart om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier