Verkiezingsdebat EenVandaag met zes lijsttrekkers maandag te zien op NPO 1

Verkiezingsdebat EenVandaag met zes lijsttrekkers maandag te zien op NPO 1
Tweede Kamerverkiezingen komen eraan

Kijktip :

Twee dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen zijn de lijsttrekkers van de zes partijen die het afgelopen jaar het grootste waren in de peilingen aanwezig bij EenVandaag voor een verkiezingsdebat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens gaan ze met elkaar in gesprek.

Je kunt het EenVandaag Verkiezingsdebat ook kijken op een livestream via Gids.tv.

Thema's
De lijsttrekkers van de VVD, de PVV, het CDA, D66, GroenLinks en de PvdA debatteren over verschillende thema's, onder meer aangedragen door de leden van het EenVandaag Opiniepanel. Zij mochten bepalen wat in hun ogen de belangrijkste onderwerpen zijn tijdens deze verkiezingen. Gijs Rademaker vertelt hoe er door de panelleden over de thema's wordt gedacht en laat de laatste peilingen van EenVandaag/Ipsos zien.

Lees verder onder de video's.

Rechtstreekse confrontaties
Naast het gezamenlijke debat vinden er ook diverse een-op-eendebatten plaats. Deze rechtstreeks confrontaties gaan tussen:

  • Sigrid Kaag (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks)
  • Wopke Hoekstra (CDA) en Lilianne Ploumen (PvdA)
  • Mark Rutte (VVD) en Geert Wilders (PVV)

Het EenVandaag Verkiezingsdebat is op maandag 15 maart om 18.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het EenVandaag Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verkiezingsdebat EenVandaag met zes lijsttrekkers maandag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV