Nieuw seizoen Crime Desk vanaf maandag 15 maart te zien op RTL 5

Nieuw seizoen Crime Desk vanaf maandag 15 maart te zien op RTL 5
Vivienne van den Assem neemt presentatie over

Kijktip :

Razendsnel na het einde van het eerste seizoen is Crime Desk alweer terug op televisie met een tweede reeks. Marieke Elsinga keert echter niet terug; vanaf maandag 15 maart is haar RTL Boulevard-collega Vivienne van den Assem te zien als presentatrice.

Crime Desk gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Misdaad
Crime Desk biedt de kijker een spannende mix van het laatste en exclusieve misdaadnieuws, aangeleverd door de misdaadkopstukken van RTL. Deskundigen John van den Heuvel en Mick van Wely zijn net als in het eerste seizoen van de partij met uitleg en duiding van de zaken die in het programma de revue passeren.

Lees verder onder de video's.

Hulp van publiek
Ook een aantal bekende verslaggevers, die regelmatig in talkshows verschijnen, dragen hun steentje bij met informatie en reportages. Onder anderen Saskia Belleman, Ewout Genemans, Kees van der Spek en Thijs Zeeman zijn bij het programma betrokken. Verder vraagt het OM elke week de hulp van het publiek bij het oplossen van onopgehelderde misdrijven.

Het tweede seizoen van Crime Desk is vanaf maandag 15 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Crime Desk vanaf maandag 15 maart te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier