Slotaflevering docuserie Het zaad van Karbaat maandag te zien op NPO 2

Slotaflevering docuserie Het zaad van Karbaat maandag te zien op NPO 2
Steeds meer onthullingen over spermadokter

Kijktip :

Maandagavond (15 maart) sluit de driedelige documentaireserie Het zaad van Karbaat af op NPO 2. In deze slotaflevering komen er steeds meer onthullingen over de misstanden in de praktijk van spermadokter Karbaat aan het licht.

Het zaad van Karbaat gemist? Kijk de hele slotaflevering terug via Gids.tv.

Onsterfelijk
Zo horen we het verhaal van één van Karbaats favoriete donoren, die probeerde onsterfelijk te worden door ruim tweehonderd donorkinderen te verwekken. Het wordt steeds duidelijker dat Karbaat bijzonder onnauwkeurig en nalatig was in het selecteren van de donoren. Hij werkte bijvoorbeeld met donoren met genetische ziektes.

Internationaal
De praktijken van Karbaat hebben gevolgen tot ver over onze landsgrenzen en in deze aflevering wordt ook het eerste internationale Karbaat-kind gevonden. Die ontmoet de groep in Nederland. Verder komen er steeds meer soortgelijke zaken van dokters die hun eigen sperma gebruikten aan het licht. Dat maakt het verhaal universeler dan gedacht.

De slotaflevering van de docuserie Het zaad van Karbaat is op maandag 15 maart om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Het zaad van Karbaat terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering docuserie Het zaad van Karbaat maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier